School’s News

Home / School’s News
မိဘ၊ အုပ္ထိန္းသူအေနနဲ႔ မိမိကေလးရဲ႕ စာသင္ၾကားေရး အေျခအေနကို ေစာင့္ၾကည့္သင့္ပါတယ္

ေက်ာင္းေနစ ကေလးငယ္ေတြအတြက္ စာေမးပြဲဆိုတာဟာ ေၾကာက္စရာေကာင္းေနႏိုင္ပါတယ္။ ဒါ့ေၾကာင့္ မိဘေတြအေနနဲ႔ . . .

မိမိရင္ေသြးရဲ႕ မနက္စာဟာ သင့္ေတာ္ရံုျဖစ္ေနရပါမယ္

မနက္စာေကြ်းတဲ့အခါမွာ ျပည့္အင့္ေနေအာင္ေကြ်းဖို႔ မသင့္သလို မနက္စာကို Skip လုပ္တာ ပိုျပီးမျဖစ္သင့္ပါဘူး။ ကေလးအရြယ္မွာ သင့္ေတာ္မွန္ကန္တဲ့ မနက္စာကို စားတဲ့ကေလးေတြဟာ . . .

အုပ္ထိန္းသူ၊ မိဘ ျဖစ္သူဟာ မိမိရင္ေသြး တက္ေရာက္ေနတဲ့ေက်ာင္းကို မၾကာခဏ သြားေရာက္သင့္တဲ့အျပင္ ေက်ာင္းက ဖြင့္ထားတဲ့ Website ကိုလည္း မၾကာခဏ ၾကည့္ေပးသင့္ပါတယ္

ေက်ာင္းကို မၾကာခဏ လည္ပတ္ရင္း ေက်ာင္းရဲ႕ အားကစားကြင္း အေျခအေန၊ ေက်ာင္းရဲ႕ေဆးေပးခန္းက ဘယ္လိုအေနအထား ရွိတယ္ စတဲ့ ေက်ာင္းပံုစံကို သိတဲ့အခါ မိမိရင္ေသြးနဲ႔ ေက်ာင္းရဲ႕တစ္ေန႔တာအေၾကာင္း ျပန္ေျပာတဲ့အခါ ပိုျပီးရင္းႏွီးလြယ္ နားလည္လြယ္ေစပါတယ္။ ဒါ့အျပင္ . . .

မိဘ၊ အုပ္ထိန္းသူဟာ မိမိရင္ေသြးကို ေက်ာင္း (သို႔) မူၾကိဳမွ ကိုယ္တိုင္ သြားၾကိဳေပးတာမ်ိဳး လုပ္ေပးသင့္ပါတယ္

ဘာ့ေၾကာင့္လဲဆိုရင္ ေက်ာင္းဆရာ၊ ဆရာမမ်ားဆီကေန ကုိယ့္ကေလးငယ္ရဲ႕ ဝါသနာအရင္းခံနဲ႔ အမူအက်င့္ေတြကိုလည္း ပြင့္ပြင့္လင္းလင္း ေမးျမန္းႏိုင္သလို ေက်ာင္းမွတာဝန္ရွိသူေတြနဲ႔လည္း မိမိတို႔ရင္ေသြးငယ္ေတြရဲ႕ . . .