SKT International College မွ Primary Students ( Year -5 ) ေက်ာင္းသား/သူမ်ား  ႏွင္းဆီကုန္းဘုိးဘြားရိပ္သာႀကီးသို႔ သြားေရာက္လ်ဴဒါန္း

SKT International College မွ Primary Students ( Year -5 ) ေက်ာင္းသား/သူမ်ား ႏွင္းဆီကုန္းဘုိးဘြားရိပ္သာႀကီးသို႔ သြားေရာက္လ်ဴဒါန္း

ကၽြနုု္ပ္တို႔ SKT International College မွ Primary Students ( Year -5 ) ေက်ာင္းသား/သူမ်ားသည္ ႏွင္းဆီကုန္းဘုိးဘြားရိပ္သာႀကီးသို႔ အလွဴေငြက်ပ္ ႏွစ္သိန္း ငါးေသာင္း ႏွစ္ေထာင္ ( ၂၅၂၀၀၀ ) က်ပ္တိတိအား သြားေရာက္ လွဴဒါန္းခဲ့ၾကပံုမ်ားျဖစ္ပါသည္။